Mi smo ANDALUS

Prvi salon zidnih kreveta za udobno i zdravo spavanje u BiH

O nama

Firma “AR Partner d.o.o.” osnovana je 2007. godine, čija je osnovna djelatnost izrada namještaja po mjeri te prodaja sistema za udobno i zdravo spavanje. Svoje dugogodišnje iskustvo sa sistemima za udobno i zdravo spavanje, unaprijedili smo razvijajući i podržavajući potrebu za zdravim snom, ljude koji nemaju prostor za spavaću sobu.

Tako je nastao ANDALUS zidni krevet

Motivacija za razvoj sistema zidnih kreveta su nam bili upravo mali prostori koje treba ispuniti funkcionalnim namještajem. Našim trudom i zalaganjem, danas imamo razvijene različite sisteme spuštanja kreveta iz ormara i mnogobrojna rješenja uštede i racionalne iskoristivosti prostora u Vašem domu. 

Pored zidnih kreveta, u ponudi imamo i podnice različitih karakteristika, mehanizme za krevete sa sanducima, boxspring krevete, krevete od punog drveta.

Najbolja reklama su naši zadovoljni kupci širom BiH i inostranstva, koji već duži niz godina spavaju na našim zidnim krevetima, te nesebično dijele svoja pozitivna iskustva kako sa kvalitetom tako i sa uslugom montaže. Garancija koju dajemo na sve modele zidnih kreveta je 2 godine.

Odaberite zidni krevet za sebe!

Posavjetujte se sa našim timom o idealnom sistemu za spavanje za Vaš dom!