Zidni kreveti

Zidni krevti

Idealno rješenje za uštedu prostora...


U koliko želite svoj stambeni prostor ispuniti funkcionalnim namještajem, onda je zidni krevet pravi odabir. Pored toga što štedi prostor, ima i druge prednosti u odnosu na kauče na razvačenje. Zidni krevet je mjesto gdje ćete prije svega imati zdrav san jer spavate na madracu koji najviše odgovara vašoj osobnosti. Dakle, zidni krevet vas ne ograničava prilikom odabira madraca za spavanje. Jednostavnost korištenja je dodatna prednost, jer u jednom potezu krevet zajedno sa posteljinom sklapate u ormar.

Sa zidnim krevetima dnevni boravak se u nekoliko laganih poteza pretvara u spavaću sobu, spavaća soba u trpezariju, a dječija soba u uredan prostor za dnevne aktivnosti.

Što se dekoracije zidnih kreveta tiče imate bezbroj rješenja, tako da svoj prostor možete dodatno obogatiti slikama, aplikacijama, policama ili pak rasvjetom na zidnom krevetu.

ANDALUS nudi idejna rješenja za opremanje enterijera.
Motivacija ANDALUS teama su mali prostori koje treba ispuniti funkcionalnim namještajem po mjeri.

Tu spadaju zidni kreveti u ormaru, za dnevni boravak ili dječije sobe, koji se spuštaju preko ugaone garniture ili trosjeda.

Zatim, tu su zidni kreveti sa stolom ukoliko ne želite da se odričete svoje trpezarije, a ipak bi da imate krevet za zasluženi odmor ,te mnoga druga rješenja u skladu sa prostorom kojim raspolažete.

2012-2015 Salon Andalus - Sistemi za udobno i zdravo spavanje